Det billigaste och snabbaste sättet att hitta alla byggvaror du behöver!

Meny

Nyhetsbrev

Här kan du läsa alla våra nyhetsbrev. Får du inte vårt nyhetsbrev? Registrera dig nedan så att du inte missar erbjudanden och värdefull kunskap.

Så bygger du din drömspaljé


En spaljé ger dina växter möjligheten att klättra uppåt och dig möjligheten att bestämma hur de ska växa och gör att du kan odla växter som annars skulle ha svårt att klara sig.

Läs nyhetsbrevet

Bygg din drömaltan


Om du ska bygga din egen altan finns det många saker att tänka på. Vi ger dig alla svaren som både ger dig en snygg trätrall och får dig att tralla!

Läs nyhetsbrevet

Allt du behöver veta om staket


Att bygga staket är enklare ju mer du vet och om du följer våra tips bygger du ett hållbart staket som lyfter din trädgård.

Läs nyhetsbrevet

Odla dina egna grönsaker


Det är härligt att odla sina egna grönsaker, se dom växa upp och sedan äta. Bygg din egen odlingsbänk eller skaffa en pallkrage. Lär dig allt om odling i vårt nyhetsbrev.

Läs nyhetsbrevet

Fräscha upp med nytt innertak


Byta innertak är enkelt och fräschar upp hemmet, läs våra tips. Eller varför inte slå upp en innervägg och få ett extra rum?

Läs nyhetsbrevet

Bli golvad av hur enkelt det är att lägga golv


Det är faktiskt enklare att lägga golv än du tror. Fräscha upp hemmet med ett nytt massivt trägolv, eller varför inte göra en enorm skillnad med rutigt.

Läs nyhetsbrevet

Måla om hemma sätter färg på hela tillvaron


Att måla om är ett fantastiskt sätt att fräscha upp hemma. Det är också ett härligt sätt att skapa en helt ny känsla, atmosfär, ja snudd på ett helt nytt hem.

Läs nyhetsbrevet

Bra luft inomhus borde vara en självklarhet


En vuxen människa andas 25.000 liter luft varje dag och vi spenderar 90% av vår tid inomhus. Då är det viktigt med bra ventilation och att vi hanterar radon hemma.

Läs nyhetsbrevet

Höj värmen och mysfaktorn i vinter


Nu börjar dagar och nätter bli kallare och löven börjar ändra färg. Höj värmen och mysfaktorn i vinter med en braskamin och luftade element. Läs våra tips och rekommendationer.

Läs nyhetsbrevet

Säkra fritidshus och pool inför vintern


Det är svårt att tro men sommaren börjar lida mot sitt slut men även om vi har flera vackra septemberdagar kvar så är det dags att tänka på vintern. Läs våra tips om hur du vinterstänger fritidshus och pool.

Läs nyhetsbrevet

Fixa hängrännorna och ta hand om regnvattnet!


Rensade hängrännor med rätt fall är en billig hållbarhetsförsäkring för ditt hus, och regnvatten är bra för din trädgård. Läs om hur du monterar rännorna, håller dom rensade och hur du tar vara på regnvattnet.

Läs nyhetsbrevet

Dags att byta fönster?


Nya fönster får lägenheten eller huset att se både nyare och fräschare ut. Dessutom kan nya fönster minska energiåtgången rejält. Med nya fönster får du både fin utsikt och goda utsikter för en sparad slant helt enkelt.

Läs nyhetsbrevet

Njut av en härlig bastu i höst!


Hur fungerar det med bygglov och bodar? Kan en bod användas som bastu? Och om bastun är vedeldad - hur förvarar jag då veden bäst? Läs om allt du behöver tänka på när du ska bygga bastu, bod eller vedförvaring.

Läs nyhetsbrevet

Bygg ett härligt utekök i sommar!


Det är helt underbart att stå i kvällsolen och laga mat. Här får du lite att tänka på när du bygger utekök, hur du bygger en pergola och roliga projet att bygga med barnen.
/p> Läs nyhetsbrevet

Uteduschar och bryggor i ditt fritidshus!


Sommar, semester och många flyttar hemmafixandet till sitt fritidshus. Läs om hur du kan lyxa med en utedusch, bygga en brygga och roliga projekt att bygga med barnen.

Läs nyhetsbrevet

Konsten att välja fasadfärg!


Nu när försommaren ligger i luften börjar det bli dags att måla fasaden. Ett ganska tidskrävande projekt, men med bra verktyg och planering kan det vara riktigt rogivande att pensla färg.

Läs nyhetsbrevet

Allt du behöver veta för att bygga staket!


Läs om vad du behöver tänka på när du bygger staket, hur man bygger en välkomnande grind och se den smarta markskruven från Sluta Gräv så du slipper gräva plint.

Läs nyhetsbrevet

Vilken trall är bäst för altanbygge?


I detta brev hjälper vi dig att välja rätt trall för altanbygget och reder ut träskyddsklasserna. Se också den smarta markskruven från Sluta Gräv så slipper du gräva plint i sommar.

Läs nyhetsbrevet

Trädgårdsdags!


Lär dig allt om jord, hur du anlägger din egen köksträdgård och hur du snickrar din egen odlingsbänk. Vi har även med lätta redskap från Fiskars Light och snygga trädgårdskläder för tjejer från Flora Manufaktur

Läs nyhetsbrevet